VAIHTOTALLI OY

VaihtoTalli Oy on moottoriajoneuvojen välitys- ja vähittäismyyntiä harjoittava yhtiö. Laadukas, monipuolinen ja rehti asiakaspalvelu on yrityksemme perusta. Meiltä saat kattavan ja luotettavan palvelun, kun olet myymässä tai ostamassa ajoneuvoa. Kauttamme saat tehokkaat myyntitoimeksiannot ja varmasti parhaan markkinahinnan ajoneuvostasi.

VaihtoTalli Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Tyrnävällä, mutta markkina-alueemme kattaa koko Suomen.

Haluamme myydä ajoneuvosi

Myymme ajoneuvosi puolestasi täyden palvelun konseptilla. Myyntitoimeksiannosta ei aiheudu sinulle mitään kuluja.

Maksamme ajoneuvostasi kilpailukykyisen hinnan ja myymme ne edelleen hyvään markkinahintaan yrityksemme kautta uudelle omistajalle. Rahoituspalvelut ovat käytössämme isoimpien alan toimijoiden kanssa.

Noudamme ajoneuvon kotipihastanne ja toimitamme edelleen uudelle omistajalle haluamaansa osoitteeseen.

Meillä on vuosien vankka kokemus kaikenlaisista ajoneuvoista. Pystymme tarjoamaan sekä myyjälle että ostajalle parhaan mahdollisen palvelun, luotettavasti.

 

Ajoneuvot Ruotsista/Saksasta

Tuomme tilauksesta Saksasta ja Ruotsista hyväkuntoisia, vähänajettuja ja tarkkaan valikoituja käytettyjä vaihtoautoja. Yhteistyökumppanillamme on yli 18 vuoden kokemus Saksan vaihtoautomarkkinoista. Toimitamme jokaisen ajoneuvon kotiovellesi avaimet käteen periaatteella tai toiveidesi mukaan.

 

 

Miksi myisit tai ostaisit ajoneuvosi VaihtoTalli Oy:n kautta?

Mikä erottaa meidät perinteisestä autokaupasta? Miksi auto meille myyntiin?

Meidän filosofiamme ja arvomme perustuvat parempaan ja asiakastyytyväisempään autokauppaan. Rikomme vahvasti positiivisessa mielessä autokaupan perinteitä ja toimintatapoja.

Toimimme järkevällä ja kustannustehokkaalla kulurakenteella, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme autoista keskivertoa paremmin myyntitoimeksiannoissamme ja silti myymään ne edelleen markkinahintaan.

Rahoitusyhteistyökumppaniemme kautta pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen rahoituksen.

Näistä syistä VaihtoTalli Oy on sinun autoliikkeesi olet sitten yksityis- tai yritysasiakas. Tervetuloa paremmille autokaupoille!

Ota yhteyttä

VAIHTOTALLIN VAUHDISSA MUKANA

Copyright © 2024 Vaihtotalli