VAIHTOTALLI OY

VaihtoTalli on laadukkaiden moottoriajoneuvojen maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava yhtiö. Laadukas, monipuolinen ja rehti asiakaspalvelu on yrityksemme perusta. Meiltä saat kattavan ja luotettavan palvelun, kun olet ostamassa, myymässä tai vaihtamassa ajoneuvoasi. Kauttamme luotettavat ja tehokkaat myyntitoimeksiannot ja huolletut takuuajoneuvot kilpailukykyisin hinnoin.

Laadukkaat vaihtoautot

Tuomme maahan Saksasta hyväkuntoisia, vähänajettuja ja tarkkaan valikoituja käytettyjä vaihtoautoja. Yhteistyökumppanillamme Saksassa on yli 15-vuoden kokemus Saksan vaihtoautomarkkinoista. Kaikille yrityksemme ajoneuvoille tehdään yhteistyökumppanimme toimesta laaja kuntotarkastus ennen kuin ajoneuvo tulee myyntiin. Toimitamme jokaisen ajoneuvon kotiovelle avaimet käteen periaatteella.

VaihtoTalli Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Oulussa, mutta markkina-alueemme kattaa koko Suomen. Haluamme rikkoa positiivisella tavalla perinteisiä autokaupan periaatteita ja väitämme, että kauttamme saat edullisimmat ja laadukkaimmat takuuvaihtoautot.

Miksi autot VaihtoTalli Oy:stä?

Mikä erottaa meidät perinteisestä autokaupasta? Miksi auto meille myyntiin?

Meidän filosofiamme ja arvomme perustuvat parempaan ja asiakastyytyväisempään autokauppaan Suomessa. Rikomme vahvasti positiivisessa mielessä autokaupan perinteitä ja toimintatapoja.

Toimimme järkevällä ja kustannustehokkaalla kulurakenteella. Organisaatiomme on tehokas ja ketterä. Tästä syystä pystymme maksamaan asiakkaillemme autoista keskivertoa paremmin, sekä myymään niitä todella kilpailukykyiseen hintaan.

Maahantuomme tarkoin valikoituja, hyväkuntoisia ajoneuvoja sekä hankimme autoja myyntiin myös Suomen markkinoilta. Jokainen ajoneuvo kuntotarkastetaan ammattilaisen toimesta ennen myyntiä ja kaikki ajoneuvot toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen- periaatteella kotiin asti.

Näistä syistä VaihtoTalli Oy on sinun autoliikkeesi olet sitten yksityis- tai yritysasiakas. Tervetuloa paremmille autokaupoille!

Ota yhteyttä

VAIHTOTALLIN VAUHDISSA MUKANA

Copyright © 2018 Vaihtotalli